2029 Európája? Ettől megijedsz-Videó-” bejegyzéshez ozzászólás

  • Katalin.Itt senki nem beszel felelemrol.Te emlitetted a felelmet.A video egy scenariot vett alapul hogy mi tortenne 2029-re.Ha jo amit lattal es szeretned ha ILYEN jobb vilag legyen mint ami a filmben volt lathato akkor nincs mitol felni es ez esetben csak te lobbantod langra a felelem lehetoseget.

   Kedvelés

   • Szerintem az a baj ennél a jövő látásnál, hogy nem elképzelés alapján készült. A jelenetek többsége háborús övezetekben felvett felvételek, vagy épp klf. randalírozásokról készített képek alapján összeállított
    rövid fil, melynek már most valós alapja van . Ha tovább jönnek millió számra Európába, könnyen fennáll a veszélye, hogy ezzé válhat. Ez az amit nem szeretnénk!!!

    Kedvelés

  • Nem gondolom, hogy megfélemlítés, mert ennek attól sokkal több a realitása!!!! Ugyanis a jelenlegi állapotok már nem migráció, hanem invázió, ami azt jelenti, hogy ezt MÁR MEGÁLLÍTANI NEM LEHET!!

   Kedvelés

 1. 1) minél gazdagabb egy ország, annál kevesebb gyereke születik egy-egy nõnek, tehát afrika gazdagítása nem fog bébi-bummot csinálni.
  2) ha egy szegény országot megerõsítenek, az elnyugatiasodik, és már nem zavargálni jön európába.
  3) a cigányoknak nem szokása semmilyen politikai mozgolódáshoz csatlakozni; nem valósszerû ebbe az ügybe õket holmi hasonlósági alapon belekeverni.

  Nos, annyi igaz, hogy a nyugatiasodó és gazdagodó, de még nem meggazdagodott népekben kialakul egy vágy, hogy a világ centrumába menjenek. Ezzel a fajta migrációval tényleg Nehéz MIT kezdeni, ha nagy méreteket ölt. Európába valóban képtelen gazdaságilag befogadni ennyi új embert. Azonban ezen gondot egy faji megkülönböztetésû félelemkeltõ kampányra felhasználni csak azt eredményezheti, hogy az Európába békésen és bolgosan élõ fekete bõrû emberek kellemetlenségeken menjenek át nap mint nap; s effajta ellenségeskedés válhatik ama terrorhoz hasonlóvá, amely megelõzésére próbál a videó buzdítani.

  Kedvelés

 2. ez egy szemit propaganda az iszlamrol , ezt a videot csak hazugsag es manipulacio… KIK TAMODNAK IGAZAN ! a nyugatijak leromboltak irakot , sziria , libyat ,afghanistan stb a muszlimok halnak meg a leggyakrabban es errol is hazudtok mert messze vagytok az emberiségtol … VAD EMBEREK VAGYTOK es nem tudjatok letezni haboru nellkul , mert szeretittek latni a vér folyni mindenutt

  Kedvelés

 3. Ezt borzasztó volt látni!!!!! Ez valóban bekövetkezhet, ha most nem fognak józanul cselekedni az államok vezetői! Sok videót tettek már közzé!!! Láttam is rengeteg vért és emberi áldozatokat!! Én már nem szeretném ezt a kort megélni! Hiszek Istenben és utolsó ítéletében, amikor végleg ki irtja a gonoszt a földröl! Olvasd el a jelenések könyvét már most is benne vagyunk!!!!!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s