A jobboldal visszatérőben van. Több évtizednyi megaláztatás és politikai hibák után újjászervezi magát, naprakésszé válik, és rendezi a sorait. Egyáltalán nincs ehhez túl korán. Európa számos kihívással néz szembe, olyan kihívásokkal, amelyekkel a vaskalapos, inkompetens politikai és tudományos elit, valamint a tömegmédia nem hajlandó szembenézni.
Könyv a képre kattintva azonnal megvásárolható!  

A kontrollálatlan bevándorlás, az erőforrások esztelen pazarlása és az európai ember lényegét pusztító fogyasztói társadalom – ezek a gondok olyan kérdéseket vetnek fel, amelyekre a fennálló rendnek nincs megfelelő válasza.
Az Új Jobboldal viszont választ tud adni. Ebben a rövid kézikönyvben az olvasó egy sor nagyon aktuális esszét talál a svéd aktivista, Daniel Friberg tollából. Ezek az írások mindenkihez szólnak, akik részei – vagy részeivé akarnak válni – a valódi megújulásnak, amelyre Európának és gyermekeinek világszerte égető szüksége van.
A könyvben praktikus tanácsokat találunk, valamint rövid összefoglalását az Új Jobboldalt leginkább foglalkoztató koncepcióknak, ügyeknek és ötleteknek.

És egy pici érdekesség kedvcsinálónak:
Daniel Friberg és az Új Jobboldal

‘A svéd Új Jobboldal legfontosabb feladata, hogy egyfajta metapolitikai élcsapatot képezzen annak érdekében, hogy Európa sebeit begyógyítsa, hogy kontinensünket egy széleskörű összefogás eredményeként újra helyére billentse.’— Daniel Friberg

Amennyiben valaki felteszi magában a problémáinkat övező, fontos kérdéseket, Friberg munkásságában garantáltan megleli a válaszokat is, ezért műve minden identitárius számára kötelező olvasmány! Daniel Friberg immár tíz éve a jobboldali, svéd “Motpol” szellemi műhely ideológiai kulcsfigurája és az Arktos Media könyvkiadó vezérigazgatója. Meghatározó szerepe volt a svéd Új Jobboldal felemelkedésében, ugyanakkor munkásságával rengeteget tett hozzá a globális Jobboldal szellemi fegyverarzenáljához, mivel az Arktos Media hiánypótló, angol nyelvű fordításai révén emberek tömegei számára tette elérhetővé többek közt Dugin, Faye és de Benoist műveit. Friberg személyében tehát egy kitűnő stratégiai érzékkel, látnoki képességekkel és politikai tehetséggel megáldott embert ismerhetünk meg, mely napjainkban sajnos ritkaságszámba megy. Más szavakkal fogalmazva: Friberg egy kitűnő ‘metapolitikus’. Talán ez felkeltette a tisztelt olvasók figyelmét, hogy közelebbről is górcső alá vegyék történelemszemléletét, világnézetét, a jövőről alkotott elképzeléseit melyet a ‘Jobboldal visszatér’ című könyvében foglal össze.

Friberg, már a könyve címében választ sejtet arra a kérdésre, hogy kik vagyunk mi, ugyanakkor látványosan eltávolodik a jelenlegi, fősodratú áljobboldali tömörülésektől. Ha a Valódi Jobboldal visszatér, az olyan fősodratú, nyugati politikusok mint Angela Merkel, Nicholas Sárközy és Anna Kinberg Batra szükségszerűen a történelem szemétdombjára kerülnek. Ők nem jobboldaliak, ők nem közülünk valók, hanem liberálmarxista politikusok, akiket tévútjaikon az osztályegoizmusuk hajt. Évtizedekig az ő fajtájuk határozta meg Európa számára, hogy ‘merre van az előre’; minél inkább igyekeztek a társadalmat – a mi társadalmunkat – egy fajta amerikanizált, szélsőségesen liberálmarxista idea szerint saját ízlésüknek megfelelőre formálni. A Friberg által elképzelt jobboldal nem ilyen, ő a valódi európai jobboldalt szeretné életre hívni az Új Jobboldalt.
A második világháborút követően Európa Valódi Jobboldala válságba került, mert mindenki a vesztes féllel azonosította. A tragédiát még jobban tetézte, hogy kontinensünket keletről és nyugatról egyaránt két Európán kívüli nagyhatalom szállta meg, hogy társadalmát a saját érdekei szerint átformálja. Erre a helyzetre érdekes választ ad az Új Jobboldal eszmei áramlata, melyet olyan francia értelmiségiek hívtak életre, mint Alain de Benoist és Guillame Faye, annak érdekében, hogy megtörjék a liberálmarxisták és áljobboldali lakájaik nyomasztóan zsarnoki véleményuralmát a nyugati társadalmak felett.

Identitás Szövetség-kuruc.info nyomán

N.V-amieuropank.com