Svéd Hazafiak csapták szét a migránsok fejét-Videó-

 

Nagyjából 100, feketébe öltözött férfi vonult végig a stockholmi központi vonatpályaudvar előtti téren péntek éjjel, és bevándorlókat vertek meg. Közben szórólapokat is osztogattak, amikben további, migránsok elleni erőszakos támadásokkal fenyegetőznek. A svéd rendőrség két szélsőjobboldali futballhuligán-csoporttal kötötte össze.

Stocholmban azután szabadultak el ennyire az indulatok, miután a hét elején egy svéd menekültközpontban egy 15 éves szomáliai fiú megkéselt egy svéd szociális munkást, a 22 éves Alexandra Mezhert. A libanoni keresztény származású Mezher egyedül volt ügyeletben a táborban az éjjeli műszakban, mikor a központ egyik lakója rátámadt egy másikra. A szociális munkás ekkor lépett közbe, de az egyik veszekedő – a szomáliai fiú – megszúrta a hátán és a lábán. A 22 éves nő belehalt a sérüléseibe. Az elkövetőt azóta pszichiátrián kezelik. Már a késelést megelőző este arra panaszkodott, hogy nincs jól, nem is tudott aludni. Aztán idegösszeomlása lehetett: azt mondta, hangokat hall.

6onhg0JnZ5wJCGA2s.jpegAlexandra Mezher

A gyilkosság megrázta Svédországot, több tüntetést is szerveztek a héten emiatt. A bevándorlásellenes Svéd Demokrata Párt már a bűntény utáni napon tüntetett.
A svéd média szerint a péntek éjjeli támadás előtt ismeretlen férfiak szórólapokat osztogattak a városban, amiken az volt, hogy most végre megadják a főváros utcáin lézengő afrikai utcagyerekeknek, amit megérdemelnek.
A svéd rendőrség 3 férfit tartóztatott le, az egyiküket azért, mert megütött egy civilruhás rendőrt is, a másik kettőt pedig azért, mert boxereket találtak náluk. Szombat reggel mindhármukat szabadon engedték, mert a rendőrség nem tudta kétséget kizáróan bizonyítani, hogy valóban történtek szervezett támadások, amikhez ennek a három férfinak is köze volt.
Egy szemtanú a svéd Aftonbladet című lapnak elmondta, hogy látta, ahogyan többen külföldinek kinéző embereket vernek Stockholm egy legforgalmasabb terén, a Sergels Torg téren. A szemtanú szerint ő maga annyit látott, hogy 3 embert biztosan megvertek, de többet nem, mert megijedt, és hamar elhagyta a teret.
A péntek éjjeli támadás után egy svéd neonáci (nagyon unalmas ez a nácizásos duma-a szerk.)csoport is szórólapokat kezdett terjeszteni, amiben méltatták a támadást. A rendőrség ezt a kapcsolatot is vizsgálja.

Forrás: Telegraph, hunmob

Svéd Hazafiak csapták szét a migránsok fejét-Videó-” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Mert kiáll a hazájáért és egy leszúrt lányért,akkor már vki náci??van baj a fejekben,ilyen meg,h neonáci ez fogalom nem is létezik (vagy náci vagy v nem,de mi az,h újnáci vagy???atyaisten….)..Szép volt svédek!!!

  Kedvelés

  • De nem csak a svédek, hanem már szinte az egész világ felkelt a migránsok ellen, több ezren vonulnak ki az utcákra hazájuk zászlaját lobogtatva, ausztrália, japán, kanada, usa és európa országai, mindenki. A kereszténység hadat üzent a muszlimoknak.

   Kedvelés

 2. Elnezest nincs ekezet angol telo. Nincs mit elitelni rajt apolitikusk nem vedenek meg minket eljon az ido amikor nem csak ezek a hazafiak fognak veluk kuzdeni ez sajnos nincsis olyan messz. Nem kell oketelitelni ezert mert probajak vedeni a sajatnemzetuk. Minden nemzet meg vivat a harcat a tortenelemben hol yeruletert hol hogy vedje magat. Amigransok meg ket csoport akik valos menekultek es a katonak azok akik provokalnak tesztelnek folyamatosan de mi nem latunk adolgok moge nem tudunk sok mindent de aki nem alkalmaszkodik mint vendeg mashol aki teror alatt tart es akinek a masik eletesemmi az nem ide valo nem europaba azzal szembe vedekezni kell minden arom minden modon vedeni a vallast hazat csaladot. Nem is hagyassa senki ezt tettek nelkul meg vedjuk magunk hakell

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s