Ez igen rövid és velős kérdés, és hogy mindenki megértse, gondolataimat összeszedve megpróbálom kifejteni ezt példákkal és a XXI. század történéseivel alátámasztva, mert rajtam kívül több tízezer, de talán több százezer európai tette fel a kérdést. Hogy ti mi a kurva anyátokért gyújtogattok? 2016. 01.25-én munkából megfáradtan hazaérve bekapcsoltam a televíziót, illetve az internetet. Ordenáré erővel zúdult rám kivétel nélkül mindenhonnan, hogy mi történik Európában, az életterünkben, egyszóval velünk, európai emberekkel. Ezt megkéselték, azt megerőszakolták, a fürdőkben naponta erőszakoskodnak és zaklatnak bennünket, a kismama retteg, akit leütnek a mozgólépcsőn, és ez csupán a hétvége termése volt. De ha visszamennék csak szilveszterig, nem nagyon maradna hely a virtuális papíron. Este 9 óra tájékán jött a feketeleves, amitől magamból kikelve szinte falakat rengette a hangom és felüvöltöttem, hogy ti mi a kurva anyátokért gyújtogattok? A német híreket fürkészve láttam, hogy a Pegida megtartotta a régóta szokásos hétfői iszlám- és bevándorlóellenes tüntetését Drezdában. Itt 3500-4000 ember jelent meg. Ezzel párhuzamosan 300 agyhalott (ezt hamarosan kifejtem, hogy az agyhalott definíciói ti vagytok) ellentüntetett, sőt, sunyi és aljas módon a Pegida szervezőinek autóit felgyújtogatták. E híreket hallva és a képeket látva több százer európai kiálthatott fel velem együtt, hogy ti mi a kurva anyátokat gyújtogattok? Természetesen a választ tudom, mint ahogy rengetegen rajtam kívül. Mert gyújtogathattok. Mert álltok a rendőr szoknyája mellett és évek óta azt halljuk, hogy “Schweine Nazis und Nazi raus” – disznó nácik, kifelé a nácikkal! Ti emögé bújva kaptok politikai támogatást, élvezitek a rendőri védelmet, törhettek, zúzhattok, gyújtogathattok és még a vállaitokat is megveregetik. Ti azért gyújtogattok, mert vannak még emberek Európában, akik utcára vonulnak, mert kismamákat erőszakolnának meg, mert gyerekeket erőszakolnak és molesztálnak naponta, mert agyonszúrnak, ha segítesz nekik, és ha babakocsival sétálsz a parkban, megtámadnak. És ez számotokra nemcsak elfogadott és normális ezek szerint, hanem aki ez ellen kinyitja a száját, sunyi aljas módon még annak az autóját is felgyújtjátok. Ez az, ami kimeríti az agyhalott definícióját. 

 
Sikítoztok, mert vannak olyan ruházatok, amiket szinte egész Németországban betiltottak, s ha ilyet hord valaki, az huligán, náci, rasszista, azonnal börtönbe kell vetni. A Thor Steinar kifejezi az északi ember, az európai ember és a viking történelem büszkeségét. Habár a ruha szinte az összes stadionból, hivatalokból és nyilvános helyekről ki van tiltva, pénzbírsággal sújtható a viselete. Mert ti a rúna írásban, egy viking kalapácsban a nácizmust látjátok és azokat a jelképeket beszélitek bele, amik a II. világháború idején felbukkantak. 
  

És mit csináltok? Felgyújtjátok a boltokat! Ti mi a kurva anyátokért gyújtogattok? Vajon mit tennétek, ha csupán egy napra, egyetlen egy napra nem bújhatnátok a politika mögé, a rendőrök mögé, tudván, hogy ők úgyis benneteket védenek meg, és szembeállnátok csak 100 olyan emberrel, akik már dühükben az utcán követelik Európa és Németország lezüllesztésének megállítását. Vajon mernél ott gyújtogatni? Vajon üvöltöznéd, hogy náci disznó? Üvöltenéd, hogy kifele a nácikkal? Nem! Hanem összeszarnád magad és jó esetben el tudnál szaladni.

Rádi Tamás-amieuropank.com