Dán pszichológus: a muszlim beltenyészet katasztrófális eredményei

Ki gondolna erre?

Ezt a cikket egy dán pszichológus írta, bemutat egy érdekes szempontot, amit komolyan meg kell fontolni. Kíváncsi, hogy a muzulmán emberek miért küldik gyermekeiket ide élő bombaként, és miért kell hagyni, hogy muzulmánok jöjjenek bármilyen okból Európába? Ez csak azért érdekes, mert megmagyaráz nagyon sokat arról, hogy mi történik a világban ma.A szerző (Dr. Nicolai Sennels) helyesen rámutat, ha az iszlámot hagyjuk tovább növekedni és átveszi a nyugati országokat, mint ami most történik Európában, az egész génállomány is súlyosan megsérül, és az emberiség leromlik eredményeiben.  Cikkében is megmagyarázza, hogy miért nem ők nyertek néhány Nobel-díjat és miért nem alakultak ki új találmányok az arab világban úgy, mint a nyugati embereknél. De ami a legfontosabb az egészben, hogy elmagyarázza az őrült gyilkos fanatizmust, amit egyszerűen nem lehet megérteni.

Dr. Nicolai Sennels egy dán pszichológus, aki már komoly kutatásokat végzett a muszlim világ egy kevéssé ismert problémájával: A muszlim beltenyészet katasztrofális eredményei, amit az első unokatestvérek közötti házasságok okoznak. Ez a gyakorlat tilos a zsidó-keresztény hagyományban, amit már Mózes idejében is büntettek, de Mohamed követőinél már folyik 50 nemzedék óta (1400 éve) a muzulmán világban.Ez a beltenyésztési gyakorlat soha nem szűnik meg a muszlim világban, hiszen Mohamed a végső példa és a hatóságok hajthatatlanok minden ilyen kérdésben, beleértve a házasságot is.

A hatalmas beltenyészet a muszlim génállományban gyakorlatilag visszafordíthatatlan károkat tett, kiemelten az intelligenciában, a józan gondolkodásban, és az egészségben. Dr. Sennels szerint az összes muszlim közel fele a világon beltenyésztett. Pakisztánban a számok azt mutatják, hogy megközelítően 70%.Még Angliában is a bevándorlóknak közel fele az első unokatestvérével köt házasságot.Dániában a pakisztáni bevándorlók mintegy 40%-a beltenyésztett.

A számok egyaránt elborzasztóak más fontos muszlim országokban is:

 • 67% Szaúd-Arábiában;
 • 64% Jordániában és Kuvaitban;
 • -63% Szudánban;
 • 60% Irakban; és
 • 54% az Egyesült Arab Emírségekben és Katarban

A BBC szerint a pakisztáni muszlim ihletésű beltenyészet azon valószínűsége, hogy egy gyermek recesszív genetikai rendellenességekkel születik, 13X nagyobb, mint egy brit családban. Ugyanakkor míg az Egyesült Királyságban a pakisztániak felelősek 3%-ban a genetikailag hibás születésekért, Pakisztánban 33% ez az arány.

A kockázat az úgynevezett autoszomális recesszív betegségek, mint például a cisztás fibrózis és gerincvelői izomsorvadásban 18-szor magasabb, és a halálozási kockázat miatti fejlődési rendellenességek is 10-szeresek. A beltenyésztés másik negatív következménye, hogy 100%-kal nőtt a kockázata a halvaszületéseknek és 50% -kal nőtt a lehetősége, hogy a gyermek meghal a szülés alatt.Csökkenti a szellemi kapacitást is a muszlim házasság-minta.

Dr. Sennels szerint a kutatások azt mutatják, hogy a gyerekek a vérségi házasságok miatt elveszítenek 10-16 IQ pontot, és a szociális képességek fejlesztése is jóval lassabb a beltenyésztett babáknak.Annak kockázatát, hogy az IQ-ja alacsonyabb lesz mint 70, (a hivatalos demarkációs szint miatt a minősítés “retardált”), elképesztően (400%) megnöveli az unokatestvérek közötti házasság. (Hasonló hatások figyelhetők meg a fáraó dinasztiáknál az ókori Egyiptomban és a brit királyi családnál, ahol a beltenyészet volt a norma egy jelentős időszakban.)Dániában a nem-nyugati bevándorlóknak több mint 300% -kal nagyobb valószínűséggel nem sikerül a szükséges intelligencia tesztjük a dán hadseregbe való bejutáshoz.

 

Dr. Sennels azt mondja, hogy “a tudásképesség és az absztrakt gondolkodás egyszerűen alacsonyabb az iszlám világban.”

Rámutat arra, hogy az arab világ mindössze 330 könyvet fordít le minden évben. Ez mintegy 20%-a annak, amit csak Görögországban fordítanak le.Az elmúlt 1200 éves Iszlám csak 100.000 könyvet fordított le arabra, ugyanannyit, mint Spanyolország egyetlen év alatt.

10 török közül 7 még csak nem is olvasott egy könyvet sem.

Dr. Sennels rámutat a nehézségekre, hogy miért nem sikeresek a muzulmánok a Nyugaton: “Az alacsonyabb IQ együtt a vallással, amely elítéli a kritikus gondolkodást, biztosan megnehezíti, hogy sok muszlim sikeres legyen a mi high-tech tudásalapú társadalmunkban.” Csak kilenc muszlim volt, aki valaha Nobel-díjat nyert, és öt olyan volt aki “békedíjat.” A Nature magazin szerint a muszlim országokban mindössze 10% -át hozzák létre a világ tudományos kutatásainak. (mért cikkek egymillió lakosra vetítve).Dániában (Dr. Sennels hazájában) a muszlim gyermekek nagymértékben felülreprezentáltak a gyermekek körében a sajátos nevelési igény tekintetében.

Egyharmaduk (33%) a költséges dán iskolák által biztosított gyógypedagógiai szolgáltatást veszi igénybe; 51% -70% a testi fogyatékos muzulmán gyermekek száma Koppenhágában.

Tanulási képességük súlyosan érintett. A vizsgálatok kimutatták, hogy az iskolás arab gyermekek szüleinek 64%-a még 10 év után is írástudatlan.

A bevándorló muszlim diákok lemorzsolódása a dán középiskolákban kétszer akkora, mint a bennszülötteké.A mentális betegségek is egy végterméke a belterjes házasságoknak. Minél közelebb van a vérrokonság relatíve annál nagyobb a kockázata a skizofrén betegségeknek. A fokozott téboly lehet a magyarázata, hogy Dánia legnagyobb kórházában a klinikailag őrült bűnözők 40%-a bevándorlói háttérrel rendelkezik. Az USA sem mentes ettől. Dr. Sennels szerint, “Egy tanulmány alapján 300.000 amerikainál azt mutatják ki, hogy a muszlimok többsége az USA-ban alacsonyabb jövedelmű, kevésbé képzett, és rosszabb a munkahelye, mint a lakosság egészénél.”

Dr. Sennels arra a következtetésre jut:

 “Nincs kétség afelől, hogy a széles körben elterjedt hagyományos első unokatestvérek házassága a muzulmánok között ártott a génállománynak. Mivel a muszlim vallásban tiltják a nem-muszlimok közötti házasságot, az megakadályozza, hogy friss genetikai anyag kerüljön a lakosság körébe. A génállomány genetikájának okozott kárt a próféta tette, amikor az első unokatestvérével kötött házasságot 1400 évvel ezelőtt. Ennek elsöprő közvetlen és közvetett emberi és társadalmi következményei lehetnek. “

A lényeg: az iszlám nem egyszerűen egy jóindulatú és erkölcsileg egyenértékű alternatívája a zsidó-keresztény hagyománynak.

 

Ahogy Dr. Sennels rámutat, az első és a legnagyobb áldozatok maguk az iszlám muzulmánok.Egyszerű keresztényi kötelesség, és a józan ész diktálta szükség, hogy megvédjük a nyugati civilizációt a pusztító iszlámmal szemben, és megállítsuk ennek a sötét és veszélyes vallásnak a terjedését .Ezeket a súlyos szociális terheket is figyelembe kell venni, amikor létrehozzák az államok politikáját és az iszlám országokból való bevándorlással kapcsolatos intézkedéseket. .

(Olvasóinktól)

Dán pszichológus: a muszlim beltenyészet katasztrófális eredményei” bejegyzéshez ozzászólás

  • A beltenyészet itt a valódi genetikai értelemben vett beltenyészetet jelenti. Ami azt jelenti, hogy egymással minél közelebbi rokonságban álló egyedek párosodnak egymással. Az eredményt szaknyelven beltenyésztéses leromlásnak hívják, ami nem más, mint fizikai és szellemi degenerációk gyakoribb és halmozottabb megjelenése. Állattenyésztésben fajtanemesítések esetében használt, eljárás, de csak mértékkel, mert nagyon gyakori a nem várt negatív eredmények előfordulása.

   Kedvelés

  • “Ezt a cikket egy dán pszichológus írta….” – na, drágáim, azért tartunk itt, mi magyarok, ahol, mert itt lehet ilyet írni ilyen minőségben, és még vannak, akik ezt kritikátlanul be is van emelik… Jaaa, dán pszichológus ál-örökléstani még álságosabb összefüggésekkel, mindenféle forrás és szerző megjelölês nélkül… – nesze, nektek Európa! Szégyen…

   Kedvelik 1 személy

   • Ágnes ha csak icipicit is tanult volna valamilyen(akármilyen) állat tenyéstés-tant,minimálisat a keresztezésekről,a fajnemesítésekről vagy emlékezne a biológiaóráira legalább általánosból de inkább szakközépből ,mindjárt nem így beszélne ,hanem egy nagyon is valós,lehetséges és veszélyes dolgot tudna elképzelni maga elé…de így sajnos nem tudja felmérni sem ,hogy miről is van szó valójában.

    Kedvelik 3 ember

   • Na “Drága”, ha hallgattál volna…….
    A tájékozatlanságod nagyobb szégyen mint ez a cikk, aminek sajnos van reális valóságalapja!
    Nem vagyok egy elvetemült, sőt az erőszakot is elítélem, de az utolsó szálig ki kellene irtani őket!
    Sajnos komoly veszélyt jelentenek a társadalomra, sehol nincsenek biztonságban az emberek, ahol jelen vannak. Más, humánus megoldás nincs rá, hogy ezek a barbár, arrogáns genetikai selejtek ne árthassanak a normális embereknek.

    Kedvelés

   • “Magyar és francia kutatók forradalmian új öröklődésmenetről írnak a Nature Geneticsben, eredményeik megváltoztathatják az öröklődésről alkotott elképzelésünket: egy vesebetegség öröklésének vizsgálatával felismertek egy olyan mechanizmust, amely alapján gyakori genetikai variánsok is okozhatnak ritka betegséget. Eredményük segíthet megérteni a genetikai variánsok és a betegségek kapcsolatát, ráadásul sok eddig veszélyeztetettnek gondolt mutációhordozó pár fellélegezhet, mégsem születik mindenképpen beteg gyerekük.” Azaz a Dán genetikus zsenikezdemény véglénynek a következtetése a tudatlanságán és a rasszizmusán alapszik.A mendeli örökléstan amire a genetika épül megdőlni látszik.,hála a magyaroknak akik kételkednek.Nemúgy mint egynémelyek akik el is hiszik amit ez a bámulatraméltó pszichomajom képzeleg.Ez gyakorlatilag a MEIN KAMPF 21. szazad eleji költeménye.Ezt megy a szittya magyar hazafiak bekajálják.Csakmert nyugati segget nyaldosnak.Ilyet.El vagyok képedve egyesek hiszékenységén.

    Kedvelés

   • Kedves Ágnes Mária Szabics, nem tudom hogy te mit tudsz a muszlimokrol
    , de en 7 eve elek Daniaban ahol van szenny rendsen, ezek nem ide valok, arabokkal egyutt elni nem lehet.

    Majd beszelunk akor ha teged megeroszakol vagy 5 ilyen fanatikus, de ahogy kinezel lehet meg orulnel is neki.

    Kedvelés

   • 4. sorban a szerző neve…oszt a cikkre ránézve 5 alkalommal említi a szerzőt!:-)
    igen dán szerző írta…és azért nincs kenyér a boltba, mert a Jóska tegnap ásott egy gödröt a parkoló közepén…hogy jön ez ide és mi a hozzászólás értelme?
    drágáim? Mi aztán ugyan nem…ennyire nem vagyunk jóban, és szerintem a Többiekkel se:-)
    de ez a legjobb:-)) : ” akik ezt kritikátlanul be is van emelik” magyarul? komolyan több alkalommal elolvasva se értem…
    válasz: arab, Ágnes= belterjes

    A dunántúli kis faluba mégiscsak betelepült egy 50 fős kolónia! Véletlenül erre jártak és hhhúú de jó lesz itt Nekünk. És a magyar örül alku nélkül vásárolta a földet…
    Tüntet, robbangat, verekszik, őrjöng, a nők meg vinnyognak,mert a muci elment és felrobbantotta Magát és mártír lett.ÓÓ istenem, nem nő van vele otthon míg Apu tüntet és dobálózik az utcán?!

    Amikor mi egy mosdónál sorba állunk, Ő meg szó nélkül bemegy. Rád se néz, látszik el se jut a fejében a másik is ott áll. Mocskos, büdös, ápolatlan.Nem buta mert tanulatlan, hanem mert örökölte a belterjesség miatt. Ezen ok miatt taníthatatlan és potenciális munkanélküli, eltartható, tüntető és höbölgő…lassú a wifi, édes a leves…tessék kérem szépen amerről jönni teccet (direkt és tetszett) visszamenni. 101 féle nemzet jött be Magyarországon keresztül!!! 101 féle..Nekem a szír 1, afgán 2 és kész.

    Szégyen hogy pár ember eldöntötte jöjjenek ide mi meg éljünk velük. És mondjuk oks, leigáznak Bennünket, átveszik a hatalmat. Miből fognak élni? Terem a pénz a falon? Ki fogja őket eltartani? Ellátni minden tekintetben?

    A problémát ők kezdték azzal, hogy hagyták a bevonuló jueszének magukat beetetni és nem az volt a válasz köszönjük mi ezt nem kérjük, haza lehet menni és nem kell minket hülyének nézni. Mert a többeiknél is próbálkoztak. Csak Ők nem ugrottak erre (mondta egy egyiptomi származású szomszédom!)
    Egyet lehet Tőlük tanulni hogyan kell alpári módon viselkedni és rombolni mindent amiért otthon a hazájukba felszólítás nélkül lelőnék őket! Felszólítás nélkül!
    Kell egy hangadó és 1 perc alatt 100 követi…na így kellene most hazafelé is menni!Bár már elkezdték a visszacipelésüket! Angi meg pár hét és bukik, oszt talán lehet végre zárni a határt!
    Pszt, elmondom úgy mellesleg, hogy a kamionok a vonal (határ helyett) a parkolókban, leálló sávokban ugyanúgy ellenőrizve vannak. Pszt, de maguk mennek át a világító pontokon és nem felszólításra!

    Kedvelés

   • A vallásról annyit, hogy minden vallás a megfoghatatlan részekbe kapaszkodik bele. ( Feltámadás, halál utáni élet, lélek, stb.) Az őskereszténységtől számítva Európában közel 9 millió embert öltek meg a XVIII századig, a keresztény háborúkban, az inkvizíciós rémtettekkel együtt. /archív felvételek bizonyítják, amikor az egyház idehaza megáldotta a fegyvereket az I. világégés előtt, vagy említhetném a búcsúcédulás penzumokat, szóval ennyit a hitről/ A beltenyészetről: Az állattartás kialakulása körébe teszik azt az időpontot, amikor rájöttek a tartók, hogy a “rokoni” állatkapcsolatokból született sarjak nehezebben, lassabban fejlődtek, kisebbek lettek. Európában a XIII.-XVI. században is a francia, angol királyi udvarban -és máshol- előfordultak belterjes házasságok, igaz, ekkoriban a birtok, a vagyon összpontosítása volt a fő cél, hogy ne aprózódjon el. Tanulás:Ha, lettek volna egyetemek, főiskolák szír és a környező országokban, nem jöttek volna tanulni Európába, és hazánkba. Zöme itt is maradt, akik végeztek. Sennels nem azt írta, hogy mindenki “vérfertőzésből” fogant, de az ősi hitkultúra nagyot lökött e tabu eltörlésére.Munka: Akik a “Csalagút” bejáratánál arra várnak, hogy kamionokra ugorhassanak fel, azok nem dolgozni jöttek. Mint ahogyan azok sem, akik elhagyták a törököket, görögöket, a Balkánt, bennünket, a déli, északi szomszédainkat és egyenesen odamennek, ahol a szociális segélyezés, a szociális háló széles. Aztán, majd ahogyan a többi is kedvet kap lehet már minálunk is meg fog felelni az élet. Második generációjuk meg majd jogosan követeli, hogy a bevásárló Ausán mellett minaret is legyen, a játszótér helyén meg dzsámi, mert különben robbantani fognak. Nem illik ilyet írni, de Óceániában kellene egy szigeten nekik új saját társadalmat építeni, ha otthonukba nem megy. Humanizmus: Ki sajnált bennünket mikor a tatárok levertek? Mohácsnál 1526.-ban ki jött segíteni ? Ki segített a Rákóczi-féle szabadságharcnál? Bem apón kívül, ki segített 1849-ben? Ki állt mellénk 1920.-ban Trianonnál? Ki segített nekünk fizikailag 1956.-ban? Miért mondjunk le az életszínvonalunkból, főleg egy ismeretlen Európán kívüli horda miatt??

    Kedvelés

   • Nem olyan bonyolult utánanézni. Létező személyről van szó, akinek az iszlám a fő kutatási területe.

    Azért, mert a migránssimogató léleknek nem tetszik a màsféle gondolkodás, még nem kell puffogni. Inkább érdemes utánanézni a valóságtartalomnak és elgondolkodni a következményeken.

    Kedvelés

  • Kell hozni utánpótlást? Kell? Ezt honnan veszi? Arról nem is beszélve, hogy ezekből soha nem lesz munkaerő, mert nem óhajtják még a nyelvet sem megtanulni, dolgozni meg pláne nem. Ha oly alacsony IQ-val rendelkeznek, nem képesek elsajátítani a bonyolult technikai rendszerek működését, sok mindent robotok végeznek addigra-sőt már most is- tegyük fel, hogy akarnak dolgozni, na de mit? Mit lehet rájuk bízni? Ugyan ilyen bajok vannak a cigánysággal is! Alig van közöttük tanult ember, és lassan már nincs szükség az ő általuk végezhető munkára.

   Kedvelés

  • Lehet, hogy van benne valami…és már ők is rájöttek, azért volt a szilveszteri balhé Kölnben…
   csak a német csajok nem tanulmányozták még kellőképpen a Koránnak a nő legfőbb kötelességéről szóló részét…

   Kedvelés

  • Azért biztos van közöttük,olyan orvos ,vagy tudós,aki tisztában van ezzel és ,ha Mohamed próféta azért nem engedélyezte a disznóhús kajálását nekik,mert azon az éghajlaton emiatt sok betegség és halál volt(ami emiatt érthető),akkor talán,csak eljön még egy próféta nekik,aki erre is figyelmezteti őket…Egyébként ez valóban így van…sajnos.És ezt is a vallás tette az emberiséggel,mint nagyon sok rossz dolgot a történelem folyamán.Bin Laden is mondta,hogy ez vallási háború. Mennyivel szebb lenne a világ,ha mindenki magában hinne és a családjában elsősorban és nem aranyba öltözött papok által hirdetett hamis igékben.Vagy legalább a Föld 99%-a buddhista lenne.De ez már el van baszva a kezdetek óta sajna.Ez a mocsokság ,ami itt van ezen a bolygón az ember által jött létre,de nem fog az ember által megszűnni békésen,csak erőszakkal,amiben sokan belehalnak és félő,hogy akkor is ,csak azok maradnak meg ,akiket túltenyésztett a pénz….

   Kedvelés

   • Teljes mértékben egyetértek – Hiesz Ferenc. Minden háborúskodás oka a “HITTEL” felvértezett uralkodók hódítási és uralkodási barbarizmusa ami sajnos az általánosságban vett életösztön egyik sajátja – ha bevalljuk, ha nem. Napjainkban is! Mindenki higgyen magában és fogadja el az ÉLET (mint olyan) törvényszerűségeit a halállal együtt. A hit kialakulásának oka, hogy nem tudjuk elfogadni a halálunk utáni megsemmisülést. Egyetlen élőlénynek sincs szüksége hitre, mert nincs tudatában, hogy el fog pusztulni. No és persze – ahány földrész, ahány faj, ahány nemzet, ahány kolónia, ahány stb. annyiféle hit, annyiféle vallás. Kívánság szerint a kultúrájukhoz igazítva.

    Kedvelés

  • nincs! nem ismerek senkit aki a tesójához ment volna hozzá….
   miért nem növekszik? mert taníttatni akarjuk a gyermekeinket és csak a férj fizetése nem elég
   munkaerő, arab világból? mit tetszik olvasni? Misi Mókust?!
   30 év múlva nyugdíj? 10 év múlva nem lesz! Már most garantáltan nincsen azoknak akik 40 év környékén vannak

   Kedvelés

 1. Nem tartoznak közénk,menjenek oda ahonnan jöttek és imádják az Istenüket ott.Soha nem lesz belőlük európai ember.Veszélyben vagyunk.A kutatás pedig szerintem igaz.

  Kedvelés

 2. Mindenképpen hajlamosabb vagyok a fenti humángenetikai szempontoknak valamelyes hitelt adni, mint a reánk, európaiakra szabadított invázió mögött álló erők, érdekcsoportokok sötét célkitűzései kiagyalóinak hinni !…

  Kedvelés

 3. az endogámia már az ókorban sem volt éppen egy követendő példa. A természeti népek is rájöttek, minden tanulmány nélkül, hogy ez veszélyes- ezért elkezdtek másik törzsekkel úgymond ismerkedni, amiből lett az exogámia……. Egyébiránt ennek a gyönyörű leírása a magyarság legendája, a Rege a csodaszarvasról, ahol Hunor és Magor máshonnan hoz magának feleséget……. Náci propaganda????? Nem értem, hogy lehet egy Európa szerte össze- vissza robbantgató, a rendet felborító, tanulatlan, de sajnos harcra edzett néptömeget a 30-s évek beli zsidósággal csak egy lapon említeni. Az agyonliberálisok egy dolgot nagyon elfelednek: ők is sorra kerülhetnek, és ez ellen tenni kell, nem jajgatni 😦

  Kedvelés

 4. Nincs ezen sem csodálkozni, sem vitatkozni való. Minden értelmes ember tisztában van azzal, hogy a rokonok közötti, más szóval belterjes házasságok, különösen ha többszörösek csak korcs utódok létre hozására képesek.

  Kedvelés

 5. A beltenyészet nem az arab világra jellemző, hanem a zsidóra.
  Kis olvasottsággal ez a cikk az első sorától a szenny kategóriába sorolható.

  Kedvelés

  • Czeizel foglalkozott ezzel a problémakörrel is, konkrétan a zsidókra vonatkozóan (is). Azért rá hivatkozom, mert nem akarok újabb “szakértőként” megszólalni. Mindenesetre – az eredményt tekintve – más megállapításra jutott a “zsidó beltenyészetről”.
   Elolvasván a cikket, majd a kialakult vitafolyamot, az a legelkeserítőbb, hogy amikor valóban és valódi összefogásra van szükség (ma a kornak megfelelő demokratikus lehetőségekkel, Hunyadi idején a kard felkötésével), akkor itt és ma egy ilyen cikk nyomán ilyen sárdobálás a következmény. Pedig a veszély nem kisebb, mint a 150 éves török inváziót megelőzően. Sőt, a jelenkori invázió szabadjára engedése minden bizonnyal nem 150 évre, hanem valószínűleg egyszer és mindenkorra lenyomná a hajdani Európát minden értékével együtt. Sokat keresgéltem olyan bölcs vélemény, magyarázat után, amiben kerek egész a válasz, és az egyes részletek nem kerülnek egymással ellentmondásba. A számomra jelenleg hiteles válasz arról szól, hogy az egész vezérelt bevándorlás-hullám célja Európa minél nagyobb etnikai-kulturális-vallási felhígítása, a nemzet-államok lebontása (az előbbivel sikerülhet), azért, hogy a globális pénzügyi világhatalom kellően legyengült gigapiacon működtethesse rendszerét. Ennek igazát támasztja alá Soros György ellen-hat-pontja, az uniós vezér-bürokraták érthetetlen működése, és – a legnagyobb fejtörést okozó személy, Angela Merkel “kereszténydemokrata” hátterű politizálása.

   Kedvelés

   • Örülök, hogy vannak még ilyen tisztán látó emberek is. Sajnos a beltenyészet “eredménye” több hozzászóló írásán is meglátszik.

    Kedvelés

 6. Egy forrás:
  http://www.rightsidenews.com/life-and-science/culture-wars/muslim-inbreeding-impacts-on-intelligence-sanity-health-and-society/
  és még:
  http://en.europenews.dk/-Muslim-Inbreeding-Impacts-on-intelligence-sanity-health-and-society-78170.html

  Hunyadi János egykor megszabadította a muzulmánoktól Európát…
  Most kiszolgáltani számukra, mit jelent ez a hozzászólóknak?

  A nemzetet félteni nem kirekesztés, nem gyűlölet okozza, hanem valami más, ami sajnos
  a kedves hozzászólókból nagyon hiányzik…
  Igaz a hozzászólók egy része még nevét sem adja mondanivalójához, mert restell valamit,
  azaz tudja, hogy amit mond, annak semmi alapja, de milyen remek, hogy itt s most oda tudok
  mondani valamit én is !

  Rajtunk a megéltek hegei, nyomai, főleg gondolatvilágunkban, azt fertőzték meg legjobban,
  akinek tudták… persze.
  Talán megéri küzdeni azért maradjunk annak, amik eleink is voltak.
  Nem másért, de legyen még valaki, ki a történelmünk magáénak érzi és a múzeumba
  meghatottan tud állni és nézni.

  Kedvelés

 7. na ez egy baromsag….a naci nemet orvosoknak is voltak hasonlo ertelmes kutatasaik az izraelitakkal es a romakkal kapcsolatban. Egy dan “tudos” talan irhatna a skandinav beltenyesztettsegrol….hitelesebb lenne. Divat most a muszlimokra mindent rakiabalni…de azert ez inkabb nevetseges. 1.7 milliard muszlim el a Foldon…feherek, feketek, azsiaiak….az oszes rasz kepviselve van….muszlimok gond nelkul hazasodnak masik raszbol, torzsbol, nepbol…ha az muszlim…vagy kereszteny. A valobban valobban letezo unokatestver hazassagok bizonyos TORZSI kozossegekben gyakoribbak. Ezek a kozossegek nem nosulnek a klanon, torzson kivul eso csoportokbol. Nem azert mert muszlimok, hanem mert a torzsi tudat erosebb mindennel. Ezzel ellentetben, tobb csoportnal hagytomany a “lanyrablas” vagy a felesegszerzes, lehetoleg mas torzsektol. Erdemes lenne arrol is egy kutatast kesziteni, hany “vegyes” hazassag van a muszlim es hany a nem muszlim kozossegekben. Aki nem veszi ezt figyelembe, csatlakozzon a dan tudoshos es terjessze az abszurd butasagokat…. egy kerdes… a Magyarorszagon elo arabok vagy egyeb muszlimok kozul, hanynak van Magyar es hanynak arab illetve vele azonos etnikumu felesege? Akkor hol van itt a beltenyesztettseg? Gondolkodjanak emberek! Beltenyesztes? Ne rohogtessenek!

  Kedvelés

 8. Szerintem ez a vita teljesen rossz irányba ment.
  Sokan hirtelen muszlim szakértőkké váltak. Ez a cikk lehet igaz is, meg nem is, de valóság alapja van.
  A helyzet bonyolult és válságos. Nem azon kéne vitázni, hogy belterjesek-e vagy sem, hanem
  hogy mi a büdös francot keresnek itt?!
  1. mi baja lenne európának bevándolók nélkül? semmi, de most van és lesz rendesen.
  2. milyük nincs a bevándorlóknak? vesztenivalójuk és pénzük (ha van is, elfogy hamar)
  ezért pontosan tudható mi lesz a következő fázis: zavargások lesznek, fosztogatások, gyilkosságok,
  felgyújtott városrészek, ne legyen igazam…és ez csak a kezdet
  3. megosztják (még mindíg) a lakosságot, a német német ellen tüntet, vagy az angol, angol ellen
  4. hatalmas energiákat, pénzeket lekötnek
  5. néhány (háttérben meghúzódó) embernek miért áll a befogadás/betelepítés érdekében?
  6. miért ilyen lassú és impotens az EU? minél tovább tökölnek, annál rosszabb lesz a helyzet
  7. gondolkozzatok el, milyen védtelenek vagyunk, országos és egyéni szinten is
  8. miért ilyen kiszolgáltatott egy nép/ország, hogy néhány korrupt politikus tönkre tegyen mindent?
  nem tud egyik ország sem felmutatni egy nagy közös polgári/népi fellépést a migráció ellen
  csak kussolunk
  hát ez van

  Kedvelés

  • Hogy tisztázzuk az első unokatestvér kérdést a sok debillel akik szerint ez jó…arról van szó hogy a te lányod hozzámegy a nővéred fiához…és ez 1400-éve folyamatos vérfertőzés szerintetek ebből mijen gyerek születik???degenerált fogyatékos korcs!!!Akinek ez tök jó, annak Pakisztánban,Szíriában,Líbiában stb.a hehe királyként élhetnének az olajukból mégis háborúznak, Afrika dettó gyémnt arany stb.mégis halomra lövik egymást és éheznek, vagy hülyék vagy debilek!!!Nem???

   Kedvelés

  • Az magyar emberek kivándorolnak a világ különbözõ országaiba a jobb élet reményében…az kellene legyen a téma, hogy MIÉRT… és nem a bevándorlokon kellene gondolkodni…. addig amig a köznép ezen vitatkozik, acsarkodik addig egyesek sütögetik a pecsenyéjüket…. és ezt senki nem akarja észrevenni…szomorú vagyok…hol a sok okos magyar?

   Kedvelés

 9. A biológiai oldalhoz nem szólnék, nem értek hozzá. jelzem azért a kétségemet, mert vagy 1300 éve “saját vallási” körükből, rokonságukból házasodhatnak (vallási alapokon), mégsem haltak még ki…
  de nem ez a gondom. azzal alátámasztani, hogy nincs Nobel-díjasuk… kérem, láttuk a történelem azon szakaszát, amikor voltak ők magasabb szinten is… A mi vallási alapunk az, hogy az Isten értékel minket, sőt, “nekünk adta a világot, hogy uralkodjunk rajta” (nem zsarnokoskodást jelent, hanem “felelős gazdálkodást”). A mi vallásunk (értsd kereszténység) alapvetően bátorít az új felé való érdeklődő nyitottságra (hiszen Isten azt ígéri, hogy a Szentlelke által folyamatosan vezet és tanít). Igen, tudom, hogy vannak szomorú epizódok, amik ennek az ellenkezőjét mutatják (közgondolkodásban: inkvizíció, index, stb.), de ezek összetett dolgok, ne menjünk bele. a keleti vallás ellenben megáll a misztérium előtt, csodálja, tiszteli és “szinte” szentségtörésnek veszi, ha tudakozódunk… vagyis a nyugati világban sok egyetem van, a keleti világban? – nem annyira… én egy buta kiscserkész vagyok, vannak, akik okosabban és alaposabban el tudják magyarázni, de azért sejthető mire akartam rámutatni. Ahogy manipulálják a németeket a toleranciával és a megoldjuk (wir schaffen es) gondolattal… úgy a másik oldal is tud manipulálni… maradjunk higgadtak… szeressétek a családotokat, vigyázzatok a barátaitokra, ismerjétek meg az identitásotokat: magyarság, család, települési kötődés, kultúra, légy becsületes a munkában, vigyázz a természetre, legyél kedves és nagyvonalú vendéglátó – s akkor barátaid lesznek inkább, mint ellenségeid. ha összetartó nép leszünk, akkor nehezebben férkőzik be lázító…

  Kedvelés

  • A vallás náluk ugyanúgy rátelepedett a tudományra, mint Európában, csak itt 400 éve részlegesen, 200 éve nagyrészt leszállt, 100 éve meg a belepofázás esélye sincs*.
   Majd 2300 tájékán nem lesz akadálya annak, hogy bármelyik muszlim azt gondoljon a világ természetéről, amit akar – nehéz meló lesz nekik is a saját agyhalott bigottjaik ellen – és jöhetnek az arab Nobel-díjasok.

   Ráadásul pechjük is van, mert bár az arab nyelvű könyvnyomtatással nem sokkal később próbálkoztak Itáliában, mint a latin betűssel, a súlyosabb tipográfiai nehézségek miatt kudarc lett belőle, így jó ideig nem terjedhetett el az elérhető árú könyv a muszlim civil/világi életben.
   Ahhoz végképp nem elég, hogy túléljék a fent jelölt rátelepedés miatti autodafékat.

   *A helyzetet rontja, hogy nálunk speciel pont elkezdődött megint a belepofázás. Szóval mellet verünk és gúnyoljuk az arab világot, közben önként és dalolva bújunk vissza abba a csőbe, amiből ők még ki sem bújtak.

   Kedvelés

 10. A genetikai hibák ugyanolyan eséllyel örökölhetők, mint a jó tulajdonságok, sajnos. Ha nem így lenne, akkor kifejezetten kértem volna az asszonyt hogy lépjen félre lehetőleg egy marslakóval.

  Kedvelés

 11. Az orosz cári család történetéből idézek:
  “Azonban nem sokkal a születése után kiviláglott, hogy Alekszej örökölte édesanyjától a vérzékenységet okozó géneket. A vérzékenység jelentkezett a család más tagjainál is, így például Frigyes hessen-darmstadti herceg, Alekszandra Fjodorovna bátyja ennek következtében halt meg, illetve Irén hessen-darmstadti hercegnő egyik fia is ebben szenvedett. A vérzékenység vagy hemofília következtében a vér csak nagyon lassan alvad meg, így bármilyen külső és belső sérülés végzetes következményekkel járhat.”

  Kedvelés

 12. Valamit nagyon nem értek, a “menekűltek” körűl! A háborús övezetből miért nem a gyengéket védteleneket menekítik ki először, és maradnak hátvédnek és a hazájukat védőnek az életerős fiatal férfiak?Az jut eszembe, hogy a sűllyedő hajóról is először a patkányok menekűlnek.Őseink védelmezték hazánkat, de most valakiknek érdekük, hogy ne legyen egységes a nép (és európa). A humanitárius érzelmeket szajkózzák sokan, ami egy nagy baromság, mert a karnyújtásnyira lévőket akiket lehetne segíteni, észre sem veszik! Mi ez, ha nem képmutatás?

  Kedvelés

  • a magukkal nem hozott nôk és gyerekek jó eséllyel egy török menekülttáborban várják a családegyesítést …
   “a hazájukat védeni ”
   egy olyan helyzetben, mint a szíriai, ahol mindenki lô mindenkire, nincs “jó és rossz oldal”, és sosem tudhatod, ki és miért bombázza le a házad, ez a fogalom értelmét veszti.
   az Afganisztánból menekültek egységesen arról számoltak be, hogy ha együttmûködsz az iszlamistákkal, az amerikaiak nyírnak ki, különben pedig az iszlamisták. senki nem akar a biztos halálba ott maradni

   Kedvelés

   • Ugyan mar,” menekultek”? Nem hinnem, az aki menekul az halas egy jo szoert, egy kedves gestusert es igyekszik halas lenni azert amit kap. Ezek a “menekultek” pedig fosztogatnak, kovetelnek, buncselemenyek sokasagat kovetik el, noket es gyereketek bantalmaznak mert Neki ez jar. Aki az eletet felve menekul nem teremti meg maga korul ugyanazokat a korulmenyeket mit amibol “menekult”…. Szerintem

    Kedvelés

 13. “Nincs kétség afelől, hogy a széles körben elterjedt hagyományos első unokatestvérek házassága a muzulmánok között ártott a génállománynak. Mivel a muszlim vallásban tiltják a nem-muszlimok közötti házasságot, az megakadályozza, hogy friss genetikai anyag kerüljön a lakosság körébe. A génállomány genetikájának okozott kárt a próféta tette, amikor az első unokatestvérével kötött házasságot 1400 évvel ezelőtt. Ennek elsöprő közvetlen és közvetett emberi és társadalmi következményei lehetnek. “

  Ezek szerint kiirtják ők önmagukat, előbb vagy utóbb.

  Kedvelés

 14. Úgy látom elszabadult a pokol az érzelmek viharában.Azonban eltekintve az érzelmeket a tény az tény a béltenyészet az amikor rokonságon belül történik a nemzes Ez meghatározza az utódok genetikai allomanyat és életvitelét egészséget.Barmely nemzet amelynek a vallása ,szokásai ezt írjak elő az nem fog erről leszokni hanem folytatja a hagyományait mindegy hol lakik .Ami jelenleg Európát keményen érinti szembesülni ezzel a ténnyel és tudomásul venni azt a tényt hogy ezek a károsult utódok mind az Európai népeket terheli a jövőben eltartása szempontjából.Az az ,a gyengébbek kedvéért megmagyarázom ,hogy a jövőben a fizetésed 50 százaléka a migránsok utódainak eltartására fog menni nem pedig a saját gyermeked ellátására,taníttatasara,jólétének biztosítására.Felfogtad!!!!Gy

  Kedvelés

 15. Az gondolom nem von le a tanulmány értékéből, hogy a dán pszichológus munkásságának egyetlen kézzelfogható nyoma (még egy nyamvadt honlapot se találok, pedig arra a magyar informatikai analfabetizmusban is figyelmet fordít a legbénább háziorvos is) az, hogy a PEGIDA (https://en.wikipedia.org/wiki/Pegida) vezetője.

  Mintha Mengele írna értekezést a zsidóságról, amit tudományként tálalnának az arra éhezők az arra éhezőknek.

  Kedvelik 1 személy

  • Szerettem volna én is megtalálni ezt a cikket angolul- nem volt sikerem. Ha valaki tudna segíteni ebből a szempontból, nagyon köszönöm előre is, mert itt ahol én élek ezt meg kell osztanom. Én rendszerint nem politizálok vagy nem beszélgetek a vallásról- de itt se politikáról se vallásról “szósincsen”, egyszerűen a tényeket ki terítették az asztalra, mindenki válogasson kedve, hite, vallása szerint de a tények akkor is tények.

   Kedvelés

 16. Kedves hozzaszolok/szakertok es emberek. Vegig olvasva a cikket majd a velemenyeket arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy ujra kevesbe ertjuk a tema lenyeget. ITT nem a kulonbozo szarmazast vagy vallast kell ocsarolni hanem a Mi sajat magunkba vetett hitet erositeni. Nagyon egyszeru a vazlat egyebkent, AZ ilyen- olyan vallasu csoportok egyertelmu erossode a hitben rejlik. Mi kereszteny europaiak elfelejtettuk ezt sajnalatos modon es nem is nagyon ertjuk a problema kezeleset. Hiszek abban, hogy ez az ijeszto keveredes nem josol tul Jot europanak. Ezert van szukseg AZ inteligens es jozan paraszt eszre. A kereszteny Fehér Europa szamat novelni minel tobb gyermekkel. A szamok torvenyevel nem lehet vitazni viszont annak eredmenyein Mi magunk tudunk javitani. Tisztelettel

  Kedvelés

 17. Ez a cikk nagyon sok hibatol hemzseg.. de hogy csak a legfintosabbakat emlitsem. A zsidok kozott meg gyakoribb a “beltenyeszet” hogy ezekkel a szavakkal eljek. Igaz ok nem emigransok, de jelentos kozottuk a skizofrenia vagy az arra vali hajlam.
  A masodik allitas miszerint muslim csak muslimnal hazasodhat… khmm szepen mondva is hamis.
  Teny. Muslim ffi elvehet zsido es kereszteny not. Muslima pedig csak muslim felesege lehet…
  Ez a felmeres egy masik orszagban tanulo gyerekekrol keszult, tehat a nyelvi, nyelvtani lemaradasnak jokora eselte van. (Nem ott szulettek, masodik anyanyelv, szociokulturalis kulonbsegek a hatterben) Ezek szemszogebol valoban konnyebben elofordulhat az iras es olvasas gyengesege. Mozgaskorlatozottsag… sok gyerek haborus ovezetbol erkezgetett ahol nem biztos hogy volt megfelelo vedooltas, anya es novedelem, orvos es korhazi ellatasok szuleseknel..es sorolhatnam
  Egy ilyen, nem a tenyeken alapulo iras inkabb uszito hellegu mint tudomanyis munka. Meg akkor is, ha talaltak hozza egy szep nevet.. szeretnem ellenorizni a cikk hitelesseget. Az oldal be tudna linkelni az eredeti cikket? Szeretnem elolvasni… addig maradok a hamis allitasok cafolasanal…
  Szep estet mindenkinek 🙂

  Kedvelik 1 személy

 18. Akarhogy nezem a dolgot, ez massziv rasszizmus. A 2015 evi 1 millio feletti bevandorlobol pedig kb. fel millio az EU keleti orszagaibol erkezett, de meg igy is csak a nepesseg 0.2 % -at kepezi az Unio lakossaganak. Ki vesz at, mit ? Persze elfogult “tudost” minden orszagban talalni, a hulyeseg nem ismer hatarokat.

  Kedvelés

 19. Lehet cifrázni a muszlim bevándorlást, de akkor is egy barbár vallásháborúkban álló társaság mint Európa volt a keresztesháborúk idején. A rokon házasságok jelentős számban betegségre hajlamosítanak és időzített bomba ilyen népeket befogadni. Bögő kisgyereket látni megható, de ilyen kisgyerekekből válnak már kamaszkorukra a terroristák. Izrael az 1970-s években Szudánból, Etiópiából többtizezer falassa zsidókat fogadott be egy-egy családra 100 ezer dollárt költött, de az asszimiláció még most is döcög. Persze az askenázi idős urak némileg örültek ha fiatal csokibaba lányt találtak. Repülőgépet küldtek Romániából, Szovjetunióból visszatérő zsidókért, most ujabban az árvizek miatt Indiából is. Valami igazság van a “beltenyészetről” irtakról, mert a nagy és gazdag arab országok tojnak muszlim testvéreikre. Európa is kényszeredetten cselekszik, inkább fizetne, csak minden arab maradjon a Földközi tenger túlpartján. Még Kadhafival is botolt, hogy tartsa távol felebarátait. Aki nem fullad tengerbe és végigkutyagolja Európát az fogukat csikorgatva balga nyugati államok befogadják. Az eredményt láthatjuk, de jobb lenne őket visszazsuppolni.

  Kedvelés

 20. Nem tudom mennyi lehet igaz a cikkből, de simán kinézem belőlük hogy családon belül szaporodnak. De az biztos hogy nem valók civilizált társadalomba. Volt szerencsém hozzájuk, (szerencsére csak egy-két alkalommal) a szobájukból 3 zsák szemetet vittek ki a takarítók

  Kedvelés

 21. El kell ismerni zseni a cikk írója, hiszen tudományos szemszögből próbálja meggyőzni a naiv olvasókat. Lenne egy pár kérdésem hozzá: 1, Hogyan lehet egy világvallás beltenyészet? Muszlimok vannak ázsiai, arab, európai és minden fajta nemzetek, rasszok. 2, Honnan a fenéből vesz ilyen marhaságot, int beltenyészet és főleg milyen jogon hivatkozik Mohamed prófétára (blv), kivált, hogy az iszlám szerint tilos a vérrokonok közötti házasság? IQ? MIlyen számokat is használunk? Matematika, csillagászat, orvostudomány, társadalomtudományok…. Nem keveset tettek hozzá…. A cikk gyomorforgató….

  Kedvelés

 22. Nem hülyeség, amiről a cikkben írnak. Tényleg van valóságalapja, sajnos 😦
  Nem tudom hányan ismerik Jean Sasson hercegnős könyveit. A Szaúd-Arábiai királyi család életéről szólnak ezek a könyvek. Ott többször is említik, hogy unokatestvérekkel kötnek házasságot. Azt nem hiszem hogy első fokú unokatestvérek, de mindenképpen rokonok.

  Kedvelés

 23. A volt kamionos kollégám,már nyugdijas,azt mondta nekem annak idelyén,1988 at irtunk. ha a közelkeletre küldenek,akkor azt a hust vegyem meg, amelyiken a legtöbb légy van. az a legfrissebb. egyébként egyetértek önnel. az elejét poénnak szántam, de igaz történet.engem van hogy egy nap kétszer is megállitottak kontrolálni a rendőrök,de a birkanyály mehetett németország felé papirok nélkül.velm szórakoztok mikor az ut tuloldalán van a probléma.válasz nem jött

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s