A menekültek WC-nek használják a medencét és molesztálják a nőket
Zwickau: A menekültek viselkedése az uszodákban már Zwickauban is felháborodást okozott. Nőket molesztáltak, és a kismedencét WC-ként használták. Nyilvánosan elégítették ki magukat, valamint egy női öltözőt is megpróbáltak megrohamozni.

‘Egy menekült nyilvánosan elégítette ki magát és a medencébe ejakulált. Ez a videokamera felvételén is látszik’ áll a Rendészeti Hivatal vezetőjének Rainer Kallweitnek a január 19-i levelében, amit a BIld is megkapott. Miután a férfit kidobták az épületből, visszajött és a barátaival szelfizgetett. 

A nők rendszeresen panaszkodnak a külföldiek viselkedéséről a szaunában. ‘Ha a szaunában nők vannak, most már azt mondjuk a menekülteknek, hogy a szauna zárva van. A fürdőmestereknek meg kell védeniük a nőket és a lányokat tőlük. A fiatal férfiak erőszakkal akarnak a női öltözőkbe benyomulni. Eddig egyelőre ezt meg tudtuk akadályozni’ .

A menekültek fizetési morálja is rossz. Az uszodákat ugyan a hazaiakkal ellentétben ők ingyen látogathatják, de a szaunáért egyáltalán nem akarnak fizetni. “Ha felszólítjuk őket a kassánál, hogy fizetniük kell, elfordulnak, nevetnek és továbbmennek.”
‘Az lenne a cél, hogy a menekülteket a saját szállásukon felvilágosítsák a fürdőink használati rendjéről, valamint a fürdőruhás lányokkal, nőkkel szembeni magatartásról”
Szelíd Szilárd-amieuropank.com

Jungefreiheit.de nyomán