Megszűnik a Negró cukor mert rasszista..?

Vevőt keres a Nergo márkának és a gyártókapacitásnak az eddig gyártó Győri Keksz Kft. tulajdonosa, a Mondelez. Az amerikai anyacég azért döntött úgy, hogy eladja az ikonikus cukorkát, mert ugyan Magyarországon szeretik, de globális és regionális szinten nem elég fontos márka ahhoz, hogy megtartsák (Pedig még 50 Cent is ismeri). Ezen kívül pedig már Magyarországon is egyre kevesebbet adtak el belőle, úgyhogy nem igazán látják a növekedési potenciált.


Negro

  

Megszűnik a Negro cukor, mert a cég jelenlegi (nem magyar) tulajdonosa úgy gondolja, nem elég “nemzetközi” a márka. Hát igen, miután az a féldolláros hülyegyerek, az a “hú, de morcosan tudok nézni” repper hisztizett rajta egy sort (akkor, amikor itt forgatott valami filmet, amiben annyi szerepe volt, hogy a színpadon mutogatott 10-15 másodpercig, aztán egy helikopterben hasalt), egy pol. korrekt cég nem is tehet mást.

Így kell ezt csinálni!

Örökre törölni kell ezt a rasszista szót!

Mindenhonnan!

Ilyen szellemben: remélem, a tegnapi vízilabda mérkőzés után a magyar csapat a legközelebb legyőzi majd Monte-afroamerika válogatottját.

További javaslatok (a “romapecsenye”, a “romakerék” és a “romaútra ment” példájára):

– Rio Afroamerika

– Afroamerika-tenger

– Afroamerika-wald

– Afroamerika István: Tüskevár

– Afroamerika péntek

– Afroamerika nadálytő

– Afroamerikakopf sampon stb.

Javaslom továbbá, hogy a Túró Rudit és Róka Rudit nevezzék át Túró Johnnyra és Róka Jimmyre, mivel a “Rudi”, ugye, a “Rudolf” becézett formája, Rudolfnak meg, ugyebár, Hesst hívták.

Megszűnik a Negró cukor mert rasszista..?” bejegyzéshez ozzászólás

    • Rá kellene valahogy venni a kormot,- hogy pirosodjon ki,- mert ez a Latin fekete arra utal,- és a kéményseprőre ! Vissza kell venni attól a ‘külföldi ” tulajdonostól,- mert mi magyarok szeretjük,- de csak úgy,- ahogy mindíg is volt ! Nem mindenféle szar ízzel,- ahogy a Nagy kereskedő !!! elbaszta ! Ebből a sértősésesdiből,- pedig,- elég lehetne már,- egyszerűen,- nem lehet,- nevén nevezni a dolgokat ! A német Schwartz,- szintén nem jó ! De akkor mi a f..z legyen ???

      Kedvelés

    • A negro az feketet jelent mint szin, ami a kemenyseprot tokeletesen kifejezi a kepen. Ugy is reklamoztak regen, hogy a torok kemenyseproje. Szoval akkor majd a latin nepek ki is iktathatjak a fekete szot a szotarbol ezek szerint nehogy valaki felre ertse oket. 😉 Ez olyan mintha nekunk sem szabadna a fekete szin nevet hasznalni. LOL

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s