Náci támadt meg két migránst Németországban
(Undorító nácizás hiszen azok a legveszélyesebb emberek akik gondolkodnak-szerk.)
  

Hitler-bajuszos, rohamsisakos neonáci támadt rá két afgán bevándorlóra egy német sípályán.

A drezdai rendőrség beszámolója szerint két afgán fiatal az altenbergi sípálya közelében szánkózott, amikor egy ismeretlen férfi náci karlendítés után fizikailag bántalmazta az egyik bevándorlót.
A férfit akkora ütés érte, hogy az egyből a földre esett. A további ütlegelést egy arra járó férfi akadályozta meg, aki közbeavatkozott az akkor kibontakozó eseményekbe. A huszonegy éves menekülthöz mentőt hívtak és sérüléseit ellátták.
A német bukott bevándorláspolitikának köszönhetően nemcsak a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma nőtt meg, hanem a növekvő iszlamofóbia is egyre gyakrabban fejti ki káros hatását. 
A német szélsőjobboldali gondolkodásmód sajátosságát tükrözi, hogy amíg Kölnben nem sikerült megvédeniük saját asszonyaikat az erőszakos randalírozók elől, addig két, békésen szánkózó bevándorló ellen indokolatlanul erőszakosan lépnek fel. 

Kommentünk:

(Felléptek német hazafiak több városban ahhol indokolatlanul nagy rendőri erődemonstráció volt. Bezzeg a migráns hordák csapatokba verődve röhögtek a rendőrökön.)

(Independent nyomán)